...

Algemene Voorwaarden

ChufaFactory is onderdeel van:

Handelsonderneming ‘Sander Kriek’
Bagijnestraat 15
2611 AT Delft
Nederland
015-7851131

info@chufafactory.com

KvK-nummer: 27327352
BTW-identificatienummer: NL002036949B47

Werkwijze:

 1. De voorraad chufa is variabel vanwege de kleinschaligheid ervan. Het aanbod met bijbehorende prijzen is geldig zolang de voorraad strekt.
 2. Via de website is er geen overdracht van persoonlijke gegevens
 3. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor reclame-uitingen. We nemen alleen de vrijheid u een email te sturen wanneer we u een vraag zouden willen stellen.
 4. Prijzen:
 • Prijzen zijn inclusief 9% of 21% btw
 • Prijzen zijn in euro’s
 • Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Manier van bestellen:

 1. U kunt bestellen door het winkelmandje te vullen en de afrekenprocedure te doorlopen.
 2. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw bestelling.
 3. U krijgt daarna een email wanneer uw bestelling is ingepakt en verstuurd is.
 4. Indien een product niet geleverd kan worden dan wordt u daar zo snel mogelijk van op te hoogte gesteld. Er is wellicht een alternatief maar als u in zo’n geval de bestelling wilt annuleren dan is dat prima.

Betaling

 1. Via iDeal, Bancontact, Giropay, Sofort, Paypal of overschrijving.

Levering

Verzending vindt plaats via pakketpost door PostNL.

Het pakket kan bij u thuis of op het werk afgeleverd worden of op een door u gekozen PostNL locatie waar u uw bestelling zelf kunt afhalen wanneer het u uitkomt.

Bij het afrekenen ziet u al een tijdsframe van bezorging.

Bestellingen worden binnen 1 of 2 werkdagen verzonden:

Uitnodiging product review

Enkele dagen na het plaatsen van een bestelling krijg u per mail een uitnodiging om een review te schrijven. Deze uitnodiging en het verwerken van uw review wordt gedaan door een afhankelijke partij, in dit geval cusrev.com. De e-mail is afkomstig van feedback@cusrev.com.

Uw e-mailadres is gekoppeld aan de producten die u heeft aangeschaft om ervoor te zorgen dat alleen de klanten die een product hebben aangeschaft, die producten kunnen reviewen. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om de uitnodiging te versturen en u te laten weten wanneer er gereageerd is op uw review.

Wanneer u er voor kiest anoniem uw review te schrijven dan zijn uw naam en e-mailadres alsnog zichtbaar voor de website-eigenaar maar niet voor bezoekers van de website.

Wanneer u niet ingaat op de uitnodiging een review te schrijven tot 3 maanden na ontvangst uitnodiging, dan worden al uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd.

reCAPTCHA

Om nepreviews te voorkomen maar de site gebruik van Google’s reCAPTCHA. Het gebruik van reCAPTCHA is onderworpen is aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Bij twijfel over uw bestelling

1.     Heeft u besteld maar wilt u de bestelling annuleren, dan kunt u dat laten weten en dan kunnen we zolang de bestelling niet verwerkt is deze annuleren.

2.     Heeft u het product ontvangen, dan heeft u wettelijk gezien de mogelijkheid uw bestelling zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

3.     We vragen u wel om gedurende deze 7 werkdagen zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Het is niet de bedoeling dat u het product gebruikt of gebruikt heeft, het mag enkel uitgepakt zijn om te beoordelen of u het product wilt houden of niet.

4.     Indien u het wilt ruilen, stuur ons een email en dan kunt u het product in de originele staat en verpakking terugsturen. Deze verzendkosten zijn voor uw rekening.

5.     Indien u het product wilt ruilen dan wordt bij ontvangst eerst het product gecontroleerd. Bij het in orde zijn hiervan boeken we zo snel mogelijk het door u betaalde bedrag inclusief het de eerste keer betaalde verzendkosten terug.

Wat niet geruild mag worden

1.     Geopende voedingsmiddelen
2.     Een gebruikte Vegan Milker of notenmelkzak

Garantie

 1. Op de Vegan Milker zit 2 jaar garantie in geval van een fout in de productie. Maakt u een foto van het defect en mail deze naar info@chufafactory.nl. U krijgt dan een vervangend onderdeel gratis thuisgestuurd. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt tot het moment dat u het bezorgd krijgt bij ChufaFactory. Mocht een product beschadigd of niet bij u aankomen, laat het ons alstublieft weten.
 2. Wij staan in voor onze producten. Wanneer ze redelijkerwijs gezien niet voldoen aan wat u ervan zou mogen verwachten horen we dat graag. We doen dan ons best om het probleem naar tevredenheid op te lossen.
 3. Heeft u uw bestelling onbeschadigd ontvangen maar bent u toch ergens niet tevreden over, dan kunt u daar ons van op de hoogte stellen. We doen dan ons uiterste best om uw ontevredenheid weg te nemen.

Seraphinite versnellerOptimized by Seraphinite versneller
Zet de site op hoge snelheid om aantrekkelijk te zijn voor mensen en zoekmachines.